Hatunsuyu Ortaokulu

WEB https://hatunsuyuortaokulu.meb.k12.tr
Adres : HATUNSUYU MAH. ŞAHİNLER CAD. HATUNSUYU İLKOKULU SİTESİ İLKOKUL VE ORTA OKUL BLOK NO 2 İÇ KAPI NO 1 BATTALGAZİ / MALATYA
VİZYON : Ait olduğu toplum için yaşayan; arayan değil aranan, taşınan değil, taşıyan ve üreten bireylerin yetiştiği kurum olmak.
MİSYON : Bireysel yeteneklerini göz önünde bulundurarak, kendine güvenen, sorumluluklarının bilincinde öğrenmeyi öğrenen, nitelikli, çağın teknolojisiyle donanmış üretken bireyler yetiştirmek.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :ikili öğretim
Isınma : fuel-oil
Servis :
Ulaşım : Ulaşım, il merkezine 20 dakikada bir hareket eden motaş ulaşım araçları ile sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : HATUNSUYU MAH. ŞAHİNLER CAD. HATUNSUYU İLKOKULU SİTESİ İLKOKUL VE ORTA OKUL BLOK NO: 2 İÇ KAPI NO: 1 BATTALGAZİ / MALATYA
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Malatya Merkeze 7 km, Battalgazi İlçe Merkezine 12 km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :